Tarieven
De maximale vergoeding vanuit de overheid is in 2023 naar €6,85 per kind per uur. Het advies tarief bij Pinkeltje dat de gastouder dit jaar per kind per uur zal ontvangen is dan ook €5,85. Ouder en gastouder zijn vrij om met elkaar een ander uurtarief af te spreken dan het adviestarief van gastouderbureau Pinkeltje.

 

Bemiddelingskosten
Bemiddelingskosten 1ste kind per uur € 1,00 (vanaf 25 uur per maand)
Minimaal per maand € 25,00
Maximaal per maand € 35,00
De overige kinderen van het gezin: bemiddelingskosten zijn vast per maand € 20,00, met een maximum van  € 55,- per gezin per maand.

 

Advies tarief voor de gastouder.
Gastouderbureau Pinkeltje adviseert een uurtarief van € 5,85 voor de gastouder

 

De kosten voor de vraagouder.
De kosten voor een vraagouder bestaat uit twee delen:
1. Opvangvergoeding.
2. Begeleidingskosten.

 

Dus geen…
… inschrijfgeld of abonnementskosten.
… annuleringskosten in de proefperiode.
… kassierskosten (incasseren/uitbetalen).
… extra contracturen.
… andere bijkomende kosten.

 

Gastouderbureau Pinkeltje heeft zowel kwaliteit als quantiteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn een geregistreerd gastouderbureau welke samenwerkt met geregistreerde en gecertificeerde gastouders.

 

Opvangvergoeding
De opvangvergoeding is de vergoeding die u als vraagouder betaalt aan de gastouder per kind per uur. U bent vrij om samen met uw gastouder een tarief per uur af te spreken. Gastouderbureau Pinkeltje adviseert een opvangtarief van 5,15 euro per kind per uur

 

U wilt als gastouder het uurtarief berekenen zodat het de ouder géén extra eigen bijdragen kost
Mocht u als gastouder meer dan 35 uur opvang bieden voor het eerste kind van het gezin is het volledige uurtarief van elk extra uur boen de 35 uur opvang volledig voor u als gastouder. Dit geldt tevens voor het overige kinderen in het gezin bij meer dan 20 uur opvang per maand. Dit kan maximaal zorgen voor een gemiddeld uurtarief van €5,83. Dit kunt u aanvragen bij Gastouderbureau Pinkeltje.